Budskaberne fra Gud

Julien C. H. Andersen
Et liv i tro, kærlighed, medfølelse
og i Gud
Gud har op gennem historien talt til mennesket både gennem drømme, syn og i ord i både bibelen, koranen og andre hellige skrifter. Så hvorfor skulle Han ikke også kunne gøre det i dag? Intet er umuligt for Gud.
  Gud havde endda forberedt Julien på det. Igennem flere år havde han fået små profetier, og i et par år havde han vidst, at han skulle skrive nogle budskaber ned fra Gud, men ikke hvornår eller hvordan.

I 2011 har Julien sin første samtale med Gud omkring den første bog, som han begynder at skrive. Det foregik lige om diktat i skolen. Julien skrev, hvad han hørte. Da de første beskeder var nedskrevet, lød en stemme: ”Du vil få til flere bøger. Husk det er Mig, der skriver, ikke dig.”
  Beskederne har gjort, at selvfølgelig er Julien meget bevidst om, at han kun er instrumentet og ikke forfatteren. 
  Nåden til at modtage Guds ord på en sådan måde kaldes Profeti. Det er måske også derfor at bøgerne skulle hedde ”Profetens dagbog” og ”Guddommelige profetier.”

I november 2011 var Julien i Indien og han ved at være færdig med første bog ”Profetens dagbog.”
  En aften sagde Gud til Julien: ”Når du kommer hjem, og er færdig med din bog, skal du i gang med din næste bog. Du vil skrive den på bare en måned. Så du får travlt.”
  De to bøger var begyndelsen på en kommunikation på ord fra Gud, der fortsætter til i dag. Det er Gud, der dikterer Hans visdomsord til Julien, så han kan give dem videre til menneskeheden, så de kender Hans kærlighed, visdom og nåde.
”Profetens dagbog” og ”Guddommelige profetier” er begge smukke og unikke beskeder fra Gud om mennesket, kærligheden, familien og opdragelsen.
  Bogen ”Guddommelige profetier” giver et kig ind i fremtiden i verdensdelene og nogle af landene, herunder den magtfulde Vatikanstat. Bogen handler også om filosofien og demokratiet overalt på jorden.
  Bøgerne giver især en forståelse for, at vi alle hænger sammen i et stort puslespil, og at vi er på vej til en harmonisk jord i en ikke alt for fjern fremtid.Et andet sted man kan læse om beskederne fra Gud er på Facebook siden ”The house of Love” og her på www.Life-adventure.dk
  Det gør Julien for at oplyse om sit arbejde og for at hjælpe andre med at åbne for kærligheden, transformere tankerne, følelserne og åbne for mere kærlige handlinger mod dem selv og andre overalt på jorden, samt tilbyde inspiration og vejledning til den åndelige dimension i livet. Læren er ikke ny, det er en gammel lære, men den er glemt af mange. Alt for mange lever i fattigdom.

I dag er der to slags fattigdom.

1. Der er materiel fattigdom. Mange mennesker på jorden lever uden de meste basale behov som vand og mad, tøj og tag over hovedet eller adgang til undervisning.
2. Mange lever i velstand. Desværre lever mange i den yderste fattigdom, som er forårsaget af mangel på kærlighed og medfølelse for andre. Og mange mennesker mangler at undersøge deres egen sande natur, tro og kærlighed.
  Kærligheden er trappe: Jo højere op du går, jo mere kærlighed, jo mindre egoisme, og alle kan ligesom mig gå op ad kærlighedens trappe.
 
Julien lever et liv i tro, kærlighed, medfølelse og i Gud. Kærligheden er hans religion. 

Mirakler, advarslerne og profetierne
”Miraklerne, advarslerne og profetierne får I for at I skal tro på Mig, den ene Gud og Min søn Jesus Kristus.
  De er Mit visitkort. Gå fremad med kærlighed, hengivenhed og tro, for I er alle børn af den ene.”

En kanalisering af Julien C. H. Andersen

Spiritualitet og hjertets vej:

”Spiritualitet er et redskab for mig – og en spirituel clairvoyance - er hjertets vej, er til at hjælpe andre med. Og være spirituel som mig, menes egentlig åndelig. 
  Den åndelige verden som vi kommer fra, har et overblik over vores liv, nogle sandheder og løsningen på vores problemer, som vi ikke selv kan se. 
  Hvad er sandheden? 
  Sandheden kan være både egoistisk og åndelig. Hvis den er åndelig, er den også kærlig og den bedste hjælp til dig. 
  Kærligheden er sandhed.
  Egoismen er en døgnflue, der hænger fast i mudderet og tildækker sandheden og kærligheden. 
  Uden sandhed og kærlighed kan vi ikke overleve.    
  En spirituel clairvoyance - hjertets vej handler om sandhed og kærlighed for dig selv, dine nærmeste og dine omgivelser.”

Julien C. H. Andersen