Et liv i tro, i kærlighed, medfølelse og i Gud

Julien C. H. Andersen

Spirituelt medium - hjertets vej 

Kontakt Julien mandag og fredag mellem 8:30 og 9:30

TLF: (0045) 23 28 30 20

Eller på Skype: Julien.andersen
Email: Life-adventure@hotmail.com

Følg Julien:
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-blogger
  • YouTube
  • w-facebook
Profetier
Kalender og seneste nyt:

 

 

 

 

 

Beskeder fra Gud.
Julien har de sidste ca. 10 år modtaget beskeder fra Gud. "Hvorfor Han lige netop har udvalgt mig, ved jeg ikke? Selv har jeg aldrig forestillet mig, at Gud ville bruge mig..."

 

 

 

 

 

 

 

 

Profetier:

"Mirakler, advarsler og profetier får I, for at I skal tro på Mig, den ene Gud og Min søn Jesus Kristus.

 Det er Mit visitkort. Gå fremad med kærlighed, hengivenhed og tror for I er alle..."
 

 

 

 

 

 

Mirakler: "Mirakel" kommer fra det latinske ord "mirari", at undre sig. I dag forekommer der stadigvæk mirakler og advarsler. Julien modtager til tider advarsler som han bliver bedt om at give videre til mennesker, der har opsøgt ham for en clairvoyance eller til en Spirituel aften, hvor der efterfølgende optræder mirakler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forskellen på clairvoyante og deres budskaber:

Mange kanaliserer fra den åndelige verden. Der er mange clairvoyante og medier og de hævder alle at være gode kanaler for den åndelige verden, og at deres budskab er det sande budskab. Alligevel er der forskel på clairvoyante og deres budskaber…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omkring kanaliseringerne:

"Jeg vil gerne udtrykke, som jeg har gjort i tale og nu også på skrift, at jeg ønsker ikke at nogen blindt tror på kanaliseringer eller at de er den eneste saglige sandhed. Enhver bør selv studerer kanaliseringerne, de hellige skrifter samt dem selv og deres egen evne til kærlighed og deri gennem prøve at opnå indsigt og spirituel fremgang. På den måde kan troen og kanaliseringerne blive til indre kendskab, viden, erfaringer, kærlighed og visdom for den enkelte."
Julien C. H. Andersen

 

 

 

 

 

 

 

 

Spørgsmål fra Vibeke Nørgaard: ”Hvis en person

begår selvmord, bliver vedkommende så
"straffet" i døden?”

"...Svaret er: Gud straffer ingen.  Og lyt så! Du fødes igen og igen. De følelser, den skæbne du forlader, når du dør i den fysiske krop, har sået en ny skæbne.  Og hvad mener Jeg så med det?  Alt hvad du er, når du dør, det fødes du igen med. Sådan da… Nogle begår selvmord, fordi det er deres karma. Andre må kæmpe sig ud af de traumatiske følelser og tanker i et andet liv..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ægtepar: Alle har del i skatten.

”Sjæle! Noble sjæle I er alle venner. I kender Mig og Jeg kender jer. I kender jeres ægtefælle, elskede eller ven. I kender alle hinanden, hvis I kender jer selv.
  Og hvad mener Jeg så med det?
  Igen er svaret simpelt. Det er meget enkelt. I sjælen, i ånden kender I hinanden og Mig. I egoet kender I ikke hinanden, I vil ikke engang vide af jeres næste eller elskede eller Mig.
  Vil I kende hinanden, vide af hinanden, må I lære jer selv at kende. Kender I jer selv, vil I vide, hvem jeres næste er. Nok om det.
  Kærligheden er en trappe. Det har vi talt om mange gange nu. Alligevel når vi taler om ægteskab er den et mudderhul, forbi…
  Og hør det nu! Fordi I bruger ikke kærligheden. I bruger egoismen og med den i bagagen, ender I i mudderet, hvis ikke…"

 

 

 

 

 

 

 

 

Det gode og det onde:
”Det gode vil altid ægge det onde. En god person gengælder ondt med godt. En ond person gengælder det gode, der bliver gjort med ondt.   Lyt så! Der er undtagelser. De hører til sjældenheder. Det ondes kamp mod det gode sker overalt på jordkloden. Ikke en familie, ikke en by eller et land går ramt forbi.  
  Alle vil det gode, få gør det gode.
  Og hvorfor så det?
 
Så længe egoismen eksisterer i et menneske, at det vil sig selv først, vil det gøre fortrædelige handlinger. Kun med hjertet vil I kunne se ud over jeres egen næsetip. Ser I med egoismen, ser I kun jeres egne interesser. Nok om det. 
  Det gode vil altid ægge det onde, har Jeg sagt. Det er sandt. Dem der har kærligheden, dem der vil det gode lider under andres egoisme, dem der gør ondt. De må bære byrderne, der hvor de andre gør ondt. 
 
  Og hvorfor så det?
 
  Lyt nu bliver det svært. At opretholde det gode i sig selv, kræver arbejde..."

 

 

 "Du siger lige det, vi har fokus på og giver os nogle redskaber. Tak jeg er meget rørt. Tak til dig kærlige mand.”

 Susanne. 

"Jeg vil lige fortælle dig, at vi var på sygehuset med vores søn i sidste uge, og som du sagde: ”Intet medicin. Alt er perfekt.” 

  Vil bare lige sige tusinde tak, fordi du var der, lige da jeg havde mest brug for det."
 S.I.

"Jeg er dybt taknemmelig over at møde dig. Du gav mig så meget og mange rigtige fornuftige ord med hjem, som der nu skal arbejdes og din accept af mig.”

 Lilli.

"Tak for en god dag. Ja, der skulle sluges nogle kameler under clairvoyancen, men det var jeg jo ligesom forberedt på."

 Kim

”Julien har en følsom indlevelse og kærlig måde at formidle de budskaber, som jeg fik. Jeg kan varmt anbefale andre at få en seance, hvis de har brug for et løft og kan klare at høre nogle sandheder om sig selv, og har brug for at udvikle sig.” 
 A. Hansen. 

Uddrag af kanaliseringer lagt ud på Facebook
Udtalelser fra klienterProfetier.

Julien vil her påpege de profetier, som Gud har givet og som allerede er gået i opfyldelse, og som minder os om Hans kærlighed og profetier, der kalder på kærlighed og demokrati.

Profetier der er gået i opfyldelse:
 

 

5 november 2016. Donald Trump bliver præsident.

 

 

 


14 maj 2019. Mette Frederiksen bliver statsminister i stedet for Lars Løkke.

 

 

 


15 august 2019. Brexit, Therese May, Boris Johnson og fremtiden.

 

 

 

 


9 september 2019. Grønland er i fare.

Alle profetierne er lagt ud på Facebook

siden Prophecies.


 

 
 

Uddrag af profetier lagt ud på Facebook 

 


Den 11 december 2016. Konsekvenserne af magt.
"...Trump vil ødelægge det præsident image USA har opbygget. Han er snart historie. Han får en meget kort embedsperiode.
  Det Jeg siger nu gælder: Magt vil have magt. Magt skaber ufred, det har det altid gjort. Endnu har I ikke lært af historien, og det er derfor at I bliver ved med at gentage fortidens fejl. Overalt har I monumenter over magten, men I glemmer omkostningerne..."

 

 

 


 

Den 5 november 2016. Hvis Trump vinder valget!

”Hvis Trump vinder valget, og det gør han, så ændre verden sig dramatisk til det værre. Det behøver man ikke være profet for at kunne forudse.
  Trump står for magt, er sig selv nok og vil have. Det er en farlig cocktail. Den har intet med næstekærlighed eller hjertets dyder at gøre – og det får verden at mærke..."

 

 

 

 

Den 17 juli 2016. Eu og briterne ud af EU.
"...England dyrker klasseforskelle. Udmeldelsen af EU er et fint eksempel på det.
  Når vi snakker om fremtiden, så er den anderledes end det, Briterne tror og håber på. De bliver aldrig medlem af EU igen. Briterne bliver fattige nu. De bliver selvstændige. EU tabte, da de meldte sig ud. I morgen er EU langt rigere uden briterne. Hvad EU tabte, vinder EU på den lange bane..."

Bøger


 
 
 


Guddommelige profetier:
Det er muligt at læse flere forudsigelser i bogen ”Guddommelige profetier.” I alt 66 lande over hele jordkloden har fået deres skæbne og rolle, herunder demokratiets fremtid på verdens scene forudsagt i 2012.

2. Bog Guddommelige profetier:
I bogen udlægger Gud den dybere mening med demokrati, dets historie, menneskets anvendelse af demokrati i det daglige liv med mere. 

En øjenåbner omkring demokrati.

 

Demokratiet begynder i familien.

 

Målet er kærlighed og demokrati for hele menneskeheden.

Forskellen på politik og demokrati.


Der er profetier for forskellige kontinenter og 66 lande.

 Blog 

Kontakt Julien mandag og fredag mellem kl. 8:30 - 9:30. 

JulIen C. H. Andersen
TLF: (0045) 23 28 30 20

 

Email: Life-adventure@hotmail.com


Skype: julien.andersen 
 

Følg mig 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-blogger

© 2017 Julien C. H. Andersen