jesus4.jpg
gammel mand.jpg
jesus4.jpg

Indlæg                                 Blog                                     Indlæg

  • Julien C. H. Andersen

Forældre, bedsteforældre og børn.

Opdateret: 6. aug. 2019

"Det her bliver spændende. Det gælder for de fleste mennesker, iberegnet de enlige. Og hvorfor så det? De færreste enlige har ikke prøvet at opleve kærligheden mellem mand og kvinde. Alle har på et eller andet tidspunkt oplevet kærligheden til det modsatte køn. Lad Mig give jer et eksempel: En søn elsker sin mor, en datter elsker sin far. Det var simpelt. Det var enkelt. Det er mellem familiemedlemmerne, at I lærer om kærligheden til det modsatte køn. Den kærlighed I oplever mellem jeres fader og moder eller andre familiemedlemmer, tager I med jer op igennem livet. Den bliver jeres skæbne. Sådan har Jeg skabt det. Sådan vil Jeg det. Det bliver der aldrig lavet om på. Og hvorfor så ikke det? Svaret er simpelt. Det er enkelt. Jeres forældre har I kendt før. De har været jeres børn, I har været forældre til jeres forældre, ligesom I nu er børn af jeres forældre. Husk at spillet er Mit og kun Mit. Hvad I har givet ud, det høster I igen på et eller andet tidspunkt. Mere retfærdigt kan det ikke blive.

Og hvorfor så det? Igen er svaret meget enkelt. Det er simpelt. Det er den eneste måde, I kan lære om kærligheden på. I skal føle på jeres egen krop, hvad I selv har gjort. Hvordan vil I ellers ændre jer? Det er umuligt. Ingen ændre sig ved kun at læse om kærligheden i bøger. Det er, når I føler tingene på jeres egen krop, at I vil ændre på tingene. Vid så! Børnene I har i jeres varetægt, er Mine børn. I er sat til at passe på dem og pleje dem med kærlighed. Den kærlighed der er i hjertet. Den kærlighed som alle de hellige bøger skriver om. Det er en kærlighed, som skal praktiseres, for at I kan lykkes med opgaven. Desværre har mange misforstået den opgave. Derfor må de gøre turen om og om igen, indtil de har lært, hvad kærligheden er.

Alle forældre ønsker det bedste for deres børn. Det er naturligt. Det hører med til kærligheden, at ville det bedste, for dem I elsker. Imidlertid skal I også praktiserer det, som I ønsker. Det nytter ikke at tugte jeres børn, hvis ikke I gør det med kærlighed. Kærlighed og visdom hører sammen. Magt og uretfærdighed hører sammen. I skal skille tingene ad. Det kniber det med overalt. Lad Mig give jer et eksempel: En fader ville sine sønner det bedste. Derfor lod han dem tugte morgen, middag og aften for at de skulle blive hårde mænd og vinde den hærder og ære som han drømte om. Alt det her tilhører egoismen. Hvor er kærligheden? Den manglede. Forstå så! Det faderen havde sået, det høstede han tifold. Han fik hårde sønner, som ødelagde deres eget rygte og ingen ville se til deres side. Deres hustruer og børn levede et kummerligt og ulykkeligt liv. Forældre skal tugte deres børn med kærlighed. De skal sætte grænser, og lære dem om rigtig og forkert. De skal lære dem, at respektere og hjælpe andre mennesker, unge som ældre og handicappet.

Lad Mig give jer et eksempel: Børn i dag ser TV fra morgen til aften. Det er ikke kærlighed at lade børn vokse op sådan. Al den vold de lære om fra TV, sætter sig i deres sind. Den vold og de forbrydelser I er vidne til i dag, er et resultat af det børnene lærer fra TV. Er I gode forældre sætter I grænser for den slags. Lær børnene om de gode ting. Lær dem at passe skolen og se efter de ældre. Lad dem ikke forgifte deres sind med onde ting, og glemme deres gode karakter og det, de har lært i skolen og på gymnasium. TV, videnskab og teknologi skal bruges med diskrimination ellers giver det mange skadelige virkninger. Nok om det.

Forældre skal ønske det bedste og kærligste for deres børn. Ikke nok med det. De skal også praktiserer det, de ønsker. I er rollemodellerne. I er dem jeres børn lærer af og det, de lærer, giver de videre til jeres børnebørn. Barndommen er de mest kostbare år i jeres liv. De bør ikke spildes eller ødelægges med ting, der forgifter sindet.

Forældre har selv engang været børn. Det gode I lærte dengang, skal I give videre. Det dårlige I lærte, skal I ikke gentage med jeres egne børn. I alt bør I skelne, bruge jeres diskrimination og visdom. Børn er lærenemme. Sætter I dem foran TV, sætter I dem foran en lærer. Derfor bruger I TV til undervisning, så bør det være med gode og lærerige programmer, I lader dem se. Og hør så Min bøn! Giv jer tid til jeres børn. De er verdens guld. Med det I putter i deres bagage, kan I ændre verden på et par generationer. I kan også ødelægge den på et par generationer. Forældre har magt, teknologi og videnskab har magt over børn. I skal bruge magten til at skabe kærlighed, ikke bare for jer selv, også for jeres børn. For hvad I giver ud, det høster I tifold. Parforholdet mellem mand og kvinde er en gave. Med gaven følger der opgaver med, ikke mindst når der er børn. De er store opgaver. Enhver mand og kvinde vælger en partner, for at få gaverne, og når de har åbner gaverne, er der opgaver. Ingen af jer slipper for de opgaver. Er I egoister og blinde og døve, vil I gerne have gaverne, men ikke opgaverne. Har I udviklet jer op ad trappen, påtager I jer opgaverne med omhug og kærlighed, når I åbner gaverne. Vid så, at gaverne bliver givet af Mig. Gør vejen kortere med kærlighed, få bedre gaver og kærligere opgaver med kærlighed. Og hvad mener Jeg så med det? Igen er svaret simpelt. Det er enkelt. Som forældre giver I jeres barn enten hjertets kærlighed eller egoets egoisme. Det, I giver jeres børn, skal I selv en dag modtage enten som ældre eller som barn i en anden inkarnation. Let er det ikke, for I høster, hvad I har sået. Det er retfærdigt. Det er en af gaverne.”

En kanalisering af Julien C. H. Andersen.

11 visninger0 kommentarer
Logo Julien C. H. Andersen